KMR, Kryesore

Kur kafshët të prishin imazhin që ke krijuar kur i shikoje në TV…

Një koleksion fotosh fantastik nga “Bored Panda” na tregon disa nga kafshët dhe sendet më të mëdha që ndodhen në Tokë.


Në fotot e mëposhtme do të keni mundësinë që të shikoni madhësinë e zemrës së një balene blu dhe një semafor jashtëzakonisht të madh.

Madhësia e tyre dallohet vetëm kur në afërsi kanë një njeri.

<
>
bored ma1 ma2 ma3 ma4 ma5 ma6 ma7 ma8 ma9 ma10 ma11 ma12 ma13
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas