Humor, Te Vecanta

Kur fotografitë kapen në momentin e duhur. Do qeshni me lot

Jo çdokush mund ta bëjë një foto të përkryer.


Por kur dikush ia del që ta bëjë, rezultati është me të vërtetë mahnitës.

Për të bërë fotografi të tilla nuk keni nevojë që të jeni një fotograf profesionist.

Thjesht duhet të jeni në vendin dhe kohën e duhur dhe të reagoni shpejt.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas