KMR

Kujtonte se ja kishin vjedhur makinën, e gjen pas 20 vitesh dhe s’u beson syve…

Një burrë i cili kishte raportuar vjedhjen e makinës së tij në vitin 1997, nuk u ka besuar syve kur ka kuptuar pas kaq vitesh nuk e kishte humbur.


Ai thjesht kishte harruar vendin se ku e kishte parkuar. Ka qenë policia ajo që po shkatërronte një garazh të vjetër dhe është befasuar nga zbulimi i makinës së 76-vjeçarit.

Fatkeqësisht ajo ishte jashtë përdorimit, por të paktën ai nuk do të paguajë për të, pasi në shumicën e rasteve, kur makinat harrohen në garazhe për kohë të gjata vijnë dhe fatura për pagesë.

Ngjarja ka ndodhur në Gjermani.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas