KMR

Kujdes! Ky pozicion mund t’ju hapë shumë probleme në shtrat… meshkujve

Një pozicion që ndoshta ju e praktikoni shpesh gjatë seksit, ai në fakt konsiderohet si shumë i rrezikshëm për meshkujt…


Një hulumtim i shkencëtarëve ka arritur në përfundimin se meshkujt po ‘luajnë me zjarrin’ gjatë eksperimenteve të tyre në dhomën e gjumit.

Shkencëtarët kanë zbuluar se, pozicioni seksual ku femra është mbi mashkullin (kauboj), është më i rrezikshmi dhe mund të shkaktojë frakturë të penisit.

Doktorët dhe akademikët në Brazil ekzaminuan disa pacientë, që kishin fraktura të penisit dhe zbuluan që më shumë se gjysma e tyre e kishin praktikuar këtë pozicion në seks.

Related image

Related image

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas