Kryesore, Politika

Ku shkoi dallga e patriotizmit?

Pas disa dallgëve të mëdha të patriotizmit, që përfshinë Shqipërinë pas ndeshjes me Serbinë dhe vizitës së kryeministrit Edi Rama në Beograd, pritej që festa e Pavarësisë të ishte pak më e zjarrtë.

Në fakt Tirana ishte në një ditë të zakonshme pushimi sot, përveç disa flamujve dhe një dekori të dalë nga boja dhe koha.1

2

3

4

5

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas