Auto, Te Vecanta

Ku pyet BMW X5 për atë gjënë

Keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë mund të ndodhë me makinën, nëse ju ecni me “tokëzën” e policisë rrugore në gomë?


Një vajzë në SHBA, e cila po dilte nga audicionet e një reality show, të titulluar “Bad Girls”, pa që ia kishin bllokuar gomën e pasme të makinës BMW X5.

E tërbuar, ajo vendosi që të ecë me “tokëzën” në gomë.

Për habi, pas pak metrash, ajo u thye dhe gruaja u largua.

Jo më kot po konkurronte për të qenë pjesë e “Bad Girls”.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas