KMR

Krokodili i uritur shqyen të voglin e tij për ta ngrënë

Duket se fotografi i njohur Brad Streets, ka qenë në vendin dhe kohën e duhur.


31 vjeçari i talentuar, kapi në objektiv momentin kur krokodili ha një nga të vegjlit e vet pa e menduar dy herë.

Fotot u kapën në një park në Needville, Teksas dhe bënë xhiron e botës.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas