Politika

Kreu i Kuvendit mbledh drejtuesit, qeveria “jep llogari” tek Ruçi…

Kreu i Kuvendit, Gramoz Ruçi, ka thirrur mbledhjen me drejtuesit e qeverisë. Në këtë mbledhje do të shqyrtohet realizimi i detyrave të qeverisë.

Në takim do të jetë e pranishme edhe kryeprokuroja e Përgjithshme, Arta Marku.“Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, thërret mbledhjen me drejtuesit e qeverisë dhe të institucioneve të pavarura “Ndjekja e Zbatimit të Mekanizimit Ndërinstitucional Kuvend-Qeveri-Institucione të Pavarura.”Në mbledhje do të shqyrtohen realizimi i detyrave të Qeverisë dhe institucioneve,” shkruhet në njoftim.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas