Kryesore

Kostoja e fushatës së 8 majit PD 1.8 miliard PS 1.36 miliard


Raportet e plota të auditëve të KQZ për dy partitë kryesore. Sa harxhuan në zgjedhjet e 8 majit, cilat janë burimet e parave dhe a janë të vërteta bilancet e paraqitura. PD deklaron se pjesa më e madhe e të ardhurave, 990 milionë janë përfituar nga burimet e vetë partisë. Edhe PS raporton se nga burimet e partisë ka trashëguar 740 milionë lekë të vjetra. Emrat e deputetëve sponsorizues të PS, nga Ahmetaj me 8 milionë, te Baraj me 2 milionë. Donatorët e PD, të gjithë deri në 1 milion. PS ka shpenzuar më shumë se ç’ka mbledhur. I detyrohet mediave për reklamat 275 milionë lekë të vjetra. Ja tabelat me zërat e shpenzimeve dhe të ardhurave


 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas