Kryesore, Politika

Korrigjimi i kufijve/ Rama dhe Hahn: S’duhet të cenohet stabiliteti. Haradinaj: I caktuam me luftë…

Kryeministri Edi Rama dhe komisioneri për Zgjerimin Johanes Hahn, janë pyetur nga gazetarët pas samitit informal në Durrës për debatet në lidhje me ndryshimin e kufijve Kosovë-Serbi.


Hahn tha se nuk do të pranohet asnjë vend në BE nëse ka probleme dhe se nuk duhet te cenohet stabiliteti i rajonit.

“Nuk do të pranojmë asnjë anëtar të ri nëse nuk janë të zgjidhur mosmarrëveshjet dypalëshe. Çdo lloj marrëveshje dy palëshe nuk duhet të ndikojë stabilitetin e rajonit, cilido që të jetë objektivi përfundimtar”- tha Hahn.

Ndërkohë Rama refuzoi që të japë një përgjigje të tijën, por tha se është dakord me ato që tha Hahn.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas