[td_block_text_with_title custom_title=”Kontakt”]

Drejtore Marketingu
Vera Përleka
Mob:+355 (0) 69 20 56 100
Email: [email protected]

[/td_block_text_with_title]

[td_block_text_with_title custom_title=”Synimi”]Editorial: [email protected]
Ndikimi në debatin shoqëror dhe veprimtarinë e aktorëve shoqëror përmes përthyerjes së ngjarjeve dhe fenomeneve me interes publik është synimi kryesor i Gazetës Mapo.www.mapo.al[/td_block_text_with_title]


CLOSE
CLOSE
Pas