Politika

Komisioni i Ekonomisë, mazhoranca rrëzon dekretin e Metës për lojërat e fatit

Në mungesë të deputetëve të opozitës, Komisioni i Ekonomisë ka rrëzuar dekretin e Presidentit të Republikës, Ilir Meta “Për kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin  “Për tatimin mbi të ardhurat”, të ndryshuar” .


Ndërsa raportoi para deputetëve në Komision, Ministri i Financave, Arben Ahmetaj u shpreh nder te tjera se nuk ka asnjë ndryshim në ligjin për lojërat e fatit.

Më herët, Presidenti i Republikës, Ilir Meta e kishte kthyer për rishqyrtim ligjin e ndryshuar për shkak të  disa mangësive ligjore që ai kishte vërejtur

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas