Aktualitet

Komentuesit i ankohen për taksën e Rrugës së Kombit, Rama i përshëndet me këtë video

Kryeministri Edi Rama e nisi ditën duke postuar një video në FB.

“Mirëmëngjes dhe me këto pamje fantastike të Manastirit të Mesopotamit, për të cilin është përfunduar projekti për ndërhyrjet e nevojshme mbrojtëse dhe puna nis së shpejti, ju uroj një të dielë të qetë,” shkruan Rama.

Por komentuesit e shumtë duken më të shqetësuar për taksën e re të Rrugës së Kombit dhe përmbytjet në Shkodër.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas