Dikur, Kryesore

Koleksioni brilant! Si ishte Shqipëria

Gazetari dhe studiuesi i njohur, Ilir Ikonomi, prej kohësh hedh në faqen e tij personale një koleksion brilant me foto se si ka qenë Shqipëria dikur.

Një pjesë e këtij koleksioni është më poshtë, shpjeguar me diçitura përkatëse.Berati
Berati
Faik Konica, Gjergj Pekmezi, Fan Noli në fillimet e Vatrës, Boston.
Faik Konica, Gjergj Pekmezi, Fan Noli në fillimet e Vatrës, Boston.
Fan Noli në Gjenevë
Fan Noli në Gjenevë
Nga e majta, motrat e Zogut, Maxhide dhe Myzejen. Në mes, Leka Zogu
Nga e majta, motrat e Zogut, Maxhide dhe Myzejen. Në mes, Leka Zogu
Ohri
Ohri
Ohri
Ohri
Përcjellja e nuses.
Përcjellja e nuses.
Rruga e Gjuhadolit, Shkodër
Rruga e Gjuhadolit, Shkodër
Saranda
Saranda
Saranda
Saranda
Tirana
Tirana
Tirana
Tirana
Varrimi i Gjergj Fishtës, 1940
Varrimi i Gjergj Fishtës, 1940
Varrimi i Thomsonit, Durrës, qershor 1914
Varrimi i Thomsonit, Durrës, qershor 1914

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas