Kronika

Klodiana Lala apo vëllai i saj shënjestra e sulmit? Ja si përgjigjet gazetarja

Lidhur me dyshimet se sulmi mund të lidhet me profesionin e vëllait të saj gazetarja Klodiana Lala e ftuar në “Opinion”, deklaroi se vëllai i saj nuk ka konflikte me askënd dhe se ai punon si edukator dhe jo në burgun e Fushë Krujës.

“Në atë shtëpi unë jam njeriu publik. Familjarët e mi nuk kanë asnjë problem. Në mënyrë kategorike as vëllai im nuk ka asnjëlloj konflikti. Vëllai im është edukator në sektorin e edukimit, jo në burgun e Fushë Krujës”.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas