Auto

Kjo makinë është një ‘raketë’ e vërtetë

Një libian u shokua kur u kthye tek makina e tij pasi ishte strehuar diku kur zona u godit nga disa shpërthime.


Një predhë ishte ngulur në makinën e tij.

Fawwaz Qasim Kassis rrezikoi jetën e tij për të realizuar një foto të makinës në rrugët e Bengazit.

Në vend që të shpërthente, predha bëri një vrimë në trupin e makinës dhe në gomë.

“Pas gjysëm dite, predha nuk kishte shpërthyer akoma dhe u ktheva e bëra fotot,” thotë ai.

Pronari i makinës thotë se është akoma shumë e rrezikshme që të hiqet kjo predhë nga makina dhe ajo ka mbetur në rrugë.

predha

Close call: Fawwaz Qasim Kassis risked his life to take the snap of the grenade, which struck the car on hatch to the petrol tank

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas