KMR

Kina ndërton ujëvarën më të lartë në botë mbi një kullë 108 metra…

Kina ka ndërtuar ujëvarën më të gjatë, e bërë nga dora e njeriut dhe jo nga natyra.


Dhe e veçanta e saj është pasi ajo është ndërtuar në një ndërtesë në lartësinë 108 metra .

Ujëvara gjendet në qytetin Guizhiou në Kinë dhe uji bie nga njëri kat i ndërtesës dhe pamja është mahnitëse.

Ndërsa uji nuk rrjedh vazhdimisht, por lëshohet vetëm në raste speciale dhe për vetëm 20 minuta, duke ofruar kështu pamje spektakolare.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas