Kryesore, ShowBiz

Kim-i i vetëm që Trump do të takojë është Kardashian, e pret sot në Shtëpinë e Bardhë

Kim Kardashian do të ta nisë takimin e saj me Jared Kushner për të diskutuar në lidhje me reformat në burgje përpara se t’I kërkojë presidentit Donald Trump të falë Alice Johnson, një grua 62-vjeçare që po vuan dënim të përjetshëm për drogë.


Kim Kardashian e solli këtë çështje në vëmendje më herët këtë vit dhe më pas arriti të kontaktojë me vazjën e Trump, Ivanka që të mund t’I mundësonte një takim me Kushner.

Nuk dihet nëse në takim do të marrë pjesë ndonjë pjesëtar tjetër i familjes Kardashian.

Njihet simpatia që ka Presidenti për bashkeshortin e Kim Kardashian, reperin Kanye West.

<
>
Donald Trump and Kim Kardashian Party to celebrate Perfumania's appearance with Kim Kardashian on 'The Apprentice' at Provacateur Featuring: Donald Trump and Kim Kardashian Where: New York City, United States When: 10 Nov 2010 Credit: WENN
4CBEA8D600000578-0-image-a-111_1527658931425 1475161226_175069_1475161996_noticia_fotograma Donald+Trump+Kim+Kardashian+Perfumania+Celebrates+8ZrvBy03aQPl Donald Trump and Kim Kardashian Donald-Trump-Kim-Kardashian donald-trump-kim-kardashian-large kim-kardashian-is-considering-voting-for-donald-trump-05 maxresdefault
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas