Auto

Këtu ngec edhe makina e Batmanit

Këtu mund të ngecë edhe makina e Batmanit.

Madje heroi i filmave aksion detyrohet që të shtyjë makinën e tij Batmobil që të dalë nga gropa.Të tilla gropa ka në rrugët e Mumbait në Indi sa të duash.

Për këtë arsye një grup të rinjsh ka vendosur që të protestojë në mënyrë origjinale, duke krijuar një projekt artistik, të quajtur: “Le t’i mbushim gropat me histori”.

“Gropat në rrugë janë kaq të mëdha, sa injorohen. Njerëzit i shohin ato dhe duhet të ndjehen përgjegjës,” thotë Rupesh Mandal.

Në faqen e tyre në internet ka vazhdimisht inskenime të tilla artistike.

Ata duan që të krijojnë edhe një aplikacion, i cili do ndihmojë për krijimin e një harte me të gjithë gropat në qytet.

Më vonë autoritetet do i mbushin.

Shpresojmë…

Bewohner von Mumbai füllen Schlaglöcher auf

Ein Schlagloch wird sogar Schauplatz eines Hubschraubereinsatzes. Ein kleiner...Ein Rikscha-Fahrer steuert geradewegs auf ein Schlagloch zu. Das Motto der Macher: "Lasst uns Schlaglöcher mit Geschichten füllen."

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas