Teknologji

Këto kombinime sekrete në tastierë do t’ju mahnisin

A keni menduar ndonjëherë sa shumë sekrete janë të fshehura brenda kompjuterit tuaj?


Qysh 20 vite më parë, kompjuterët kanë pasur kapacitet prej 320 megabajt.

Tani, për Windoës dhe OS X në tastierë mund të gjeni truqe për të cilat as nuk e keni menduar ndonjëherë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas