Shëndeti

Këto 10 ushqime këshillohen nga gjyshja… për një lëkurë të shkëlqyer

Ka shumë ushqime që i kemi në shtëpi e që janë një aleat i shkëlqyer për lëkurën dhe për trupin.

Për të qenë të bukur ndonjëherë nuk është e nevojshme të shpenzoni shumë, thjesht duhet të merrni këshilla nga gjyshja.Këshillat e gjyshes do ju ndihmojnë që të hani shëndetshëm dhe në të njëjtën kohë i shërbejnë dhe lëkurës suaj.

Disa prej tyre janë qepët, patatet, brokoli dhe xhinxheri.

Por ja dhe disa ushqime të tjera që nuk duhet të mungojnë kurrë në shportën tuaj të pazareve sipas këshillave të gjyshes:

<
>
75e8urft 8768 75858 d65888 dt6u dtuyrtu fg-1 ftutt rtr
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas