Kryesore, ShowBiz

Këtë shenjë horoskopi e admirojnë të gjithë

Të gjitha shenjat e horoskopit dallohen për cilësitë dhe karakteristikat e tyre.


Megjithatë shenja e Dashit dallohet për disa cilësi të veçanta.

Ato vijojnë si më poshtë:

DASHI

Ndërmarrës, i guximshëm, impulsiv, kokëfortë, dinamik.

Ka energji të madhe, por nuk ka vullnet të qëndrueshëm.

Ka bukurinë fizike.

Bën luftë të përjetshme dhe është në aktivitet të vazhdueshëm.

Adhurues i sportit dhe i të gjitha aktiviteteve fizike./noa.al/

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas