ShowBiz

Kelly Brook nuk e lëshon të dashurin….

Menjëherë pasi u njoh me Jeremy Paris, Kelly Brook nuk hezitoi aspak por i propozoi atij për t’u lidhur.

38-vjeçarja duket se është e dashuruar marrëzisht pas Jeremny dhe këtë e ka treguar edhe gjatë pushimeve të fundit të tyre në Greqi.Ata janë fotografuar të pandarë me njëri tjetrin, ndërsa në shumicën e fotove qëndrojnë të kapur për dore.

Kelly nuk zhgënjen asnjëherë dhe në Greqi u shfaq tejet seksi, me bikini të bardha.

<
>
k1-6 k2-6 k3-5 k4-5 k5-5 k6-4 k7-4 k8-4 k9-3 k10-3 k11-3 k12-2 k13-1 k14-1 k15-1 k16-1 k17-1 k18-1 k19-1 k20-1
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas