Kryesore, Politika

Katarsis në Gjykatën e Lartë, brenda një ore ikin dy gjyqtarë, shkarkohet Admir Thanza

Brenda një ore, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar dy anëtarë të gjykatës së Lartë, Tom Ndrecen dhe Admir Thanzën.


Vendimi për këtë të fundit sapo është dhënë.

Admir Thanza nuk ishte i pranishëm në seancë. Ai përfaqësohej nga avokati i tij, Sokol Hazizaj. Vendimi per Thanzen nuk ishte i papritur nisur nga seanca e fundit ndaj tij.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas