Kryesore, Politika

“Kanë rënë çatitë, po mbahen themelet”, Tahiri jep mesazh nga vendi origjinës

Ish-ministri Brendshëm është duke shijuar pushimet në vendlindje dhe këtë e thotë me krenari në çdo foto që publikon.


Sot ka prezantuar me anë të një fotoje dhe rrapin e familjes së tij.

“Rrapi i Tahirajve, – Gusmar; Si në ekran vendlindja më shjellet, kanë rënë çatitë, po mbahen themelet (V.Hodaj)”, shkruan në foto Tahiri.

Tahiri

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas