Kryesore, Rusi 2018

Kalendari i Botërorit, mësoni çiftet e fazës me eliminim direkt

Këtu mund të gjeni çdo ditë të gjitha ato që ju nevojiten për rrugëtimin e skuadrave drejt finales së madhe në Rusi 2018 .

Të gjitha ndeshjet përditësohen me kronikat përkatëse, ashtu si kalendari ditë pas dite i aktivitetit, renditjet e grupeve dhe më pas faza me eliminim direkt.Një mënyrë më e thjeshtë për të përjetuar Botërorin 2018, me të gjitha dhënat që ju nevojiten për aktivitetin më të rëndësishëm futbollistik të këtij viti.

 

 

FAZA 1/16

30 qershor  Francë-Argjentinë ora 16:00
30 qershor  Uruguai-Portugali ora 20:00

1 korrik  Spanjë-Rusi ora 16:00
1 korrik  Kroaci-Danimarkë ora 20:00

2 korrik  Brazil-Meksikë ora 16:00
2 korrik  Belgjikë-Japoni ora 20:00

3 korrik  Suedi-Zvicër ora 16:00
3 korrik  Kolumbi-Angli ora 20:00

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas