Auto

Ka shofere më të keqe se kjo?

Që femrat nuk janë në lartësinë e meshkujve përsa i përket drejtimit të makinave kjo dihet.


Por shikoni se çfarë ka katranosur kjo shofere.

Asaj i është dashur një kohë e gjatë dhe shumë manovra për të bërë një parkim të thjeshtë.

Mendoni nëse do të ishte shofere kamioni çfarë mund të bënte.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas