Kryesore, Media

Jonida e Pasdites rikthehet në Top Channel

Ajo do të rikthehet në ekranin, ku drejtoi gjate , një prej edicioneve më të ndjekura dhe jetëgjata të emisionit “Pasdite në Top Channel”, informon dritare.net.
Por Jonida nuk do të kthehet në emisionin me të cilin e ka mbyllur një herë. Këtë radhe ajo sjell një emision të ri dhe surprizë. Do të jete jo vetëm drejtuese, por edhe autore e producente.

Prisni edhe pak, erdhi shtatori dhe do mësoni më shume. Rëndësi ka qe një nga portretet më të mira televizive, rikthehet ne Top.PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas