KMR

Jo në Karaibe… këto “perla” janë të fshehura në Britani

Britanikët zakonisht pushimet verore i kalojnë në vendet mesdhetare, në Oqeanin Indian apo në jug të Oqeanit Paqësor.


Por ka edhe nga ata britanikë që nuk pëlqejnë të dalin jashtë ishullit dhe zgjedhin pika nga më të ndryshmet turistike që vendi i tyre ofron.

E në fotogalerinë janë disa prej këtyre “perlave” natyrore që në pamje të parë vështirë të besohet se janë të gjitha në Britani, pasi pjesa më e madhe prej tyre të jep përshtypjen se janë në xhungël.

<
>
1-115 2-109 6-85 7-71 8-66 9-63 10-67 ish 3-108 4-96 5-93
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas