KMR

Je single? Të themi kategorinë e “beqareve” ku bën pjesë

Të jesh single është një nga momentet më unikë në jetën e çdo gruaje. Para se të vendosim për të qenë me dikë, kalojmë nga një fazë lirie që e ofron vetëm të qenurit single. Ka mënyra të ndryshme se si mund ta jetosh lirinë, ju sjellim disa prej tyre.

Princesha në pritje të princit të kaltërKjo është një grua romantike pa dyshim, thjesht po pret që të vijë princi hipur në një kalë të bardhë.

Feniksi

Kjo grua sapo ka përfunduar një lidhje por nuk dorëzohet. Do të bëjë më të mirën për të vazhduar para me jetën e saj.

Gruaja ”Stand-by”

Nuk fillon asgjë nëse nuk gjen shpirtin binjak që do ti ndryshojë jetën

Gruaja natyrale

Preferon të vazhdojë me jetën e saj në vend që të kërkojë burrin ideal. Mendon se është e gjitha çështje fati dhe herët a vonë do të ndodhë

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas