Shëndeti

Ja ushqimi që nuk duhet të refuzohet asnjëherë në mëngjes

Nëse e shmangni ngrënien e mëngjesit, rrezikoni obezitetin, sëmundjet e zemrës dhe diabetin, ka konkluduar një studim i ri.

Ekspertët e sëmundjeve të zemrës në Shtetet e Bashkuara e kanë theksuar rëndësinë e vaktit të mëngjesit.Ata kanë paralajmëruar se një e treta e të rriturve nuk e hanë mëngjesin dhe gjatë ditës konsumojnë grisina, të cilat kanë efekt të dëmshëm në shëndetin e tyre.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas