Auto, Te Vecanta

Ja si lëvizin makinat e zyrtarëve

Ardhja e qeverisë Rama-Meta ndryshoi shumë gjëra në vendin tonë duke nisur nga reformat e shumta, ndalimi i duhanit në ambientet publike dhe deri te shtrëngimi i rregullave të qarkullimit të automjeteve.


Por mesa duket rregullat nuk janë njëlloj për të gjithë.

Nëse një shofer normal dënohet me gjoba të kripura kur thyen rregullat, zyrtarët mbrohen nga pozita e tyre.

Kjo video tregon se si një makinë e një zyrtari lëviz ne trotuar pa u shqetësuar dhe pa marrë asnjë gjobë.

Kjo gjë ka ndodhur tek kryqëzimi i rrugës “Myslym Shyri”, afër Ministrisë së Mbrojtjes.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas