Ekonomi, Kryesore

Ja destinacionet ku do të fluturojë Air Albania

Kryeministri shqiptar ka bërë të ditur se ‘Air Albania’ do të fillojë shumë shpejt fluturimet.


Linja e re ajrore shqiptare do ngrihet me ndihmen e turqve të Turkish Airëays.

Kreu i qeverisë, Edi Rama, ka bërë të ditur disa nga destinacionet fillestare.

Air Albania do të fluturojë për në Prishtinë, Shkup, Podgoricë, Sarajeve dhe Zagreb.

Rama tha se do fluturohet edhe drejt Evropës perendimore.

Shqipëria e ka një linjë direkte fluturimesh me Beogradin.

 

PasPara

1 koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas