Arkiva, Teknologji

Ja aplikacioni që cënon privatësinë në WhatsApp

Pas skandalit të Facebook për cënimin e privatësisë, tani WhatsApp mund të përballet me presion të njëjt.


 

Ekspertët kanë zbuluar një aplikacion në iOS përdor tiparin e statusit online / offline të WhatsApp për të treguar përdoruesve se sa shpesh e përdorin WhatsAppin, ku nbdodhen, kur shkojnë në shtrat dhe sa biseda në ditë i bëjnë.

 

Poashtu, ky program zbulon nëse një përdorues i ëhatsApp është online ose jo.

 

Njohësit e kësaj fushe kanë thënë se do të ishte mirë që WhatsApp të çaktivizonte këtë funksionalitet në mënyrë që të ruajmë të paktën një pamje të privatësisë në jetën tonë.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas