Auto

‘Italdesign’ dhe ‘Nissan’ sjellin një makinë spektakolare

Italdesign ka zhvilluar dhe ndërtuar makinën “Nissan GT-R50”.


Një sportive unike, e bazuar në “Nissan GT-R NISMO”, që do të prezantohet në Europë në korrikun e vitit 2019.

Dizenjo është bërë nga “Nissan Design Europe” dhe “Nissan Design America”.

Në pjesën e pasme bie në sy gjerësia e madhe e këtij mjeti.

Përsa i përket motorit, “Nissan GT-R50” ka një “V6 VR38DETT” prej 3,8 litrash dhe 720 kuaj fuqi.

<
>
nissan nissan1 nissan2 nissan3 nissan4 nissan5 nissan6 nissan7 nissan8 nissan9 nissan10 nissan11 nissan
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas