ShowBiz

Iskra shfaq format e famshme me bikini portokalli

Është një nga modelet që promovon fort vetëbesimin dhe kurrë nuk përdor photoshop në fotot e saj.
Kësisoj, ajo jep mesazhin se fizikun duhet ta shfaqim ashtu siç e kemi, me të mirat dhe të këqijat e tij.


Po flasim për Iskra Lawrence, e cila postoi në Instagram një foto me bikini portokalli, ku dukej e lumtur, e shëndetshme dhe plot vetëbesim.

<
>
i1_1535565647-8950474 i2_1535565647-2768541 i3_1535565647-3571923 i4_1535565647-8251563 i5_1535565647-3461998 i6_1535565647-7318162 i7_1535565647-4216852
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas