Kryesore, Politika

“Ishte një rrahje e thjeshtë…”

ndoka dhe ndreuAvokati i deputetit socialist, Arben Ndoka, thotë se incidenti i ndodhur në Kuvend më 10 korrik, ku deputeti i majtë goditi me grushta homologun demokrat, Gent Strazimiri, ishte një incident i thjeshtë.

“Ne nuk mendojmë që kjo është akuza që përcakton drejt faktin. Për rastin tonë kemi të bëjmë me një rrahje të thjeshtë dhe gjithçka tjetër për rëndimin e akuzës është spekullim,” tha Ardian Visha.

Deklaratat e tij u bënë në nisje të seancës së parë në ngarkim të Ndokës dhe deputetit tjetër, Pjerin Ndreu.

Ndërkohë ne seancën e parë avokatët e të akuzuarve kërkuan pushimin e çështjes me arsyetimin se kallëzimi nuk është bërë nga i dëmtuari Strazimiri, por nga grupi parlamentar i PD, por trupa e gjyqtarëve e ka rrëzuar kërkesën e tij.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas