Kryesore, Rajoni

“Isa Mustafa do jetë kryeministër”

tortaAnëtari i kryesisë së LDK-së, Lutfi Haziri u ka vënë kapak spekulimeve se kush do jetë kryeministri i ardhshëm i Kosovës.

Ai tha se këtë post do e marrë Isa Mustafa, kreu i LDK.

“Kjo është punë e kryer,” tha ai.

Deri më tani dihej se LDK do merrte postin e kryeministrit dhe shtatë ministri të tjera.

Ka raportime se seanca tjetër e Kuvendit do jetë më 8 dhjetor.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas