Teknologji

iOS 12 do të lëshohet të hënën, më 17 shtator

Versioni zyrtar i iOS 12 do të lëshohet më 17 Shtator për të gjithë dhe do të jetë i disponueshëm për iPhone 5s dhe të gjitha modelet më të reja.

Ndërsa për përdoruesit që kanë të instaluar versionin beta, që sonte është i disponueshëm versioni Golden Master që është gjithashtu edhe versioni final i iOS 12.iOS 12 përqëndrohet kryesisht tek performanca e pajisjeve më të vjetra të cilat do të punojnë më shpejt duke përgjysmuar kohën e hapjes së një aplikacioni.

iOS 12 mund të instalohet në të gjitha pajisjet që aktualisht punojnë me iOS 11.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas