Kryesore, Mapo Format

Integrimi i Shqipërisë në BE, ambasadori Soreca flet në UET: Më afër se kurrë

Ambasadori i BE-së në Tiranë Luigi Soreca ka folur me nota tepër optimiste sot për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Gjatë një fjalimi para studentëve, Soreca deklaroi se Shqipëria dhe Bashkimi Europian janë më afër se kurrë por nga ana tjetër ka theksuar nevojën e dialogut ndërpartiak.Sipas ambasadorit, dialogu është në interes të gjithë qytetarëve.

“Rruga për BE e Shqipërisë është vendosur. Shqipëria dhe Europa janë sot më afër se kurrë. Por është jetike që Shqipëria të qëndrojë e fokusuar në prioritetet kyçe dhe reformat.

Dialogu ndërpartiak është jetik në interes të gjithë qytetarëve shqiptarë”,- deklaroi sot ambasadori i BE-së në Tiranë Luigi Soreca.

Soreca 1

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas