Humor, Kryesore

Integrimi dhe vizita në Gjermani: Ja pse po qeshin shqiptarët në rrjet

Shqipëria ka përjetuar një nisje jave intensive sa i takon politikës.


Po kaq intensive kanë qenë edhe rrjetet sociale.

Shumë meme janë prodhuar, që në fokus kanë politikën.

Shijoni disa prej tyre më poshtë.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas