Galeri

Instituti Europian Pashko: Njoftim punësimi






               Publikuar në : 16:47 - 13/09/18 |
mapo.al

INSTITUTI EUROPIAN PASHKO është një organizatë jofitimprurëse themeluar nga EEI / Iniciativa Europiane për Edukim, si agregim i më shumë se 10 viteve veprimtari në mbështetje të: lirisë ekonomike, inovacionit, lirisë së shtypit, botimeve dhe debatit të ideve, kreativitetit dhe trashëgimisë kulturore.


IEP  udhëhiqet nga vlerat e aksionit afirmativ, europianizimit të shoqërisë shqiptare, reformizmit, liberalizmit ekonomik dhe politik, për nder të ideve të profesor Gramoz Pashko, emrin e të cilit mban ky institut, falë dashamirësisë së familjes Pashko.

GRAMOZ PASHKO, profesor, ekonomist liberal, figurë suigeneris intelektuale, një nga liderët e lëvizjes demokratike të “ Dhjetorit 1990: dhe themeluesi i universitetit të parë privat në Shqipëri në vitin 2002. IEP do të promovojë nëpërmjet gjashtë programeve vlerat e demokracisë liberale, ekonomisë së lirë të tregut dhe europianizimin.

 


Etiketa: , ,

CLOSE
CLOSE
Pas