Kryesore

Imami i njohur: Femrat po i çojnë meshkujt drejt vjedhjeve dhe mashtrimeve

Imami i njohur, Elvis Naçi, përmes një ligjërate të mbajtur së fundmi dhe të bërë publik në faqen e tij të Facebook-ut,  ka befasuar me fjalët e tij.


Ai ka folur për “veprat që na japin lirinë e vërtetë dhe jo lirinë e shkatërrimit dhe të mashtrimit”, ku ndër tjera është shprehur se femrat i çojnë meshkujt drejt vjedhjeve dhe mashtrimeve, pasi ato duan para dhe makina të shtrenjta e kështu i detyrojnë ata të kryejnë të tilla vepra.

Ndiqni fjalën e tij në minutën 9:30.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas