Aktualitet

Ilir Beqja: Do dalim të vetëm në zgjedhje

Partia Socialiste do te dale e vetme ne zgjedhjet vendore  te 2019 dhe ky është shkaku qe ka  nisur përzgjedhjen e kandidaturave dhe përfaqësuesve me te denje për komunitetet lokale.

Anëtari i grupit te punës se asamblesë Ilir Beqja thekson se te qenit te vetëm kundër te gjithëve e bën përgjegjësinë edhe me te madhe.Grupi i punës do te punoje me nje pyetësor te detajuar, i cili me pas do te vlerësohet dhe do te dilet ne konkluzionet përkatëse.

Edhe Beqaj është shprehur se mandatet e kryebashkiakeve si Dako dhe Sejdini nuk mund te përllogariten me periudhën përpara reformës territoriale, pasi praktikisht ata kane qene kryetare bashkish te territoreve mjaft te vogla.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas