lda Bejleri ka postuar një foto në Instagram, ku e veshur me një fustan të kuq, ekspozon të pasmet. Por, komentuese të ndryshme e kanë ironizuar atë për ekspozimin e të pasmeve.Gjë që Ildës nuk i ka pëlqyer dhe iu është përgjigjur disa prej tyre.


“Çfarë nuk kuptoni mi gra. Një foto është. Sikur s’keni parë me sy, shifi kontrolloji se në vend do i kesh dhe ti. Por siç thotë dhe populli, duhet me pas dy b… një ta çash, e një ta mbash, me u mar me ju”, i është përgjigjur ajo njërës prej komentuesve”.

<
>
q1 q2 q3 q4