Media

Ilda Bejleri “çarmatos” meshkujt me këtë veshje provokuese

Ilda Bejleri  jo më kot është bërë pjesë e debateve për veshjen e saj mjaft provokuese.


Kjo dëshmohet më së miri me praninë e saj këtë mbrëmje gjatë moderimit në SuperSport teksa mban veshur një fustan ekstremisht të shkurtër.

Jo vetëm i shkurtër, por dhe me një dekolte si dhe plot ngjyra marramendëse. Me siguri Ilda do i çakordojë tifozët.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas