KMR

I vini bebes tuaj një nga këto 20 emra dhe ai/ajo do të bëhet …


               Publikuar në : 15:28 - 26/11/17 |
mapo.al

Kur vjen puna tek vendosja e emrit të fëmijës gjithnjë ka dilema të mëdha dhe se në çfarë do mbështetësh për të gjetur një emër të bukur dhe domethënës. Por, kësaj dileme me sa duket i jep fund web-page “MooseRoots”, i cili nëpërmjet një liste me emrat e njerëzve më të zgjuar në botë ka arritur të identifikojë emrat më të zakonshëm që kanë mbajtur dhe mbajnë gjenitë.


Çdokush dëshiron që fëmija i tij të jetë i zgjuar dhe pse jo të bëhet një gjeni, prandaj “MooseRoots” sugjeron që të përdorni këta 20 emra filozofësh, shkrimtarësh, fitues Nobeli-i, matematikanësh, kompozitorësh apo fusha tjera.

Më poshtë do gjeni 10 emrat e meshkujve dhe 10 emrat e femrave më të përdorur dhe më gjenialët. Shikojini njëherë, ndoshta nuk bëhen gjeni, ama emër të bukur do kenë.

Për meshkujt gjeni:

John

Robert

William

Charles

David

James

Richard

Johann

George

Paul

Për femrat gjeni

Mary

Elizabeth

Maria

Anne

Margaret

Susan

Ruth

Anna

Alice

DorothyKOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

Pas