Rajoni

“I dashur Isë..”

Kryeministri Edi Rama i dërgoi një letër homologut të ri kosovar, Isa Mustafa, duke e uruar për detyrën e re.


“Marrëdhëniet tona janë marrëdhënie mes vëllezërish dhe njëherazi gur themeltar partneriteti strategjik për të ardhmen,” shkruan Rama.

“Ju e dini se për autoritetet kosovare, dera e Kryeministrit të Shqipërisë mbetet gjithmonë e hapur.

Në një kohë sa më të përshtatshme për Ju, vizita e Kryeministrit të Kosaovës në Tiranë, do të ishte mëse e mirëpritur”, e mbyll letrën Rama.

letra

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas