KMR, Kryesore

Hoteli më i veçantë në botë… a do të donit të flinit një natë aty?

Të gjithë investitorët hedhin miliona për të ofruar kushte komode e luksoze në hotelet e tyre dhe për të joshur klientën.

Gjithsesi, duket se gjetja më e bukur është në Islandë, në ‘5 milion Star Hotel’, që është ndoshta hoteli më i veçantë në botë.

Dhomat e këtij hoteli janë ndërtuar në natyrë dhe ofrojnë një relaksim të vërtetë për frekuentuesit.Një natë në njërën nga dhomat e këtij hoteli kushton rreth 2000 euro, por kjo nuk i ka penguar aspak njerëzit t’i frekuentojnë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas