KMR, Kryesore

Historia që po thyen rrjetin: Ndërroi spermën e burrit me të dashnorit

Një burrë rus ka paditur një klinikë të fertilizimit in-vitro pasi gruaja e tij e pranoi që kishte ndërruar spermën e tij me atë të dashnorit të saj gjatë trajtimit.

Maxim Anokhin zbuloi se djali i tij njëvjeçar nuk ishte djali i tij biologjik, kur marrëdhënia mes tij dhe bashkëshortes u bë e hidhur dhe gruaja e tij e pranoi që e kishte ndërruar spermën.Yana Anokhina, 38 vjeç, u raportua se i kishte thënë klinikës se ajo donte që burri që ajo dashuronte të ishte babai, por la burrin e saj të paguajë për shpenzimet dhe ia mbajti sekret këtë gjë për vitin e parë të lindjes.

Z.Anokhin e paditi klinikën në Moskë, e cila e lejoi shkëmbimin. Ai u dëmshpërmblye me 5 mijë Euro për dëmin moral dhe financiar.

“I besova gruas time. I besova 100 përqind,” tha ai.

Znj. Anokhina është aktualisht në një marrëdhënie me babain biologjik të fëmijës.

<
>
gruaja1 gruaja2 gruaja3 gruaja4
PasPara

1 koment

 1. Hi miq
  Emri im është ALEJANDRA
  Nëse keni nevojë për kredi urgjente
  Unë ju ftoj të kontaktoni ALAIN FESTOR
  Dhe ju nuk do të zhgënjeheni
  Është vetëm një sugjerim
  Kam një hua prej 84,000€
      në sajë të këtij njeriu të mrekullueshëm
  Për më shumë informacion
  Më përgjigjeni me një mesazh të shkurtër
  Ose kontaktoni huadhënësin tuaj
  [email protected]
  ose më kontaktoni me email në:
  [email protected]
  Autorët ALAIN FESTOR
  Ju do të keni zgjidhje për të gjitha problemet tuaja
  Unë e konfirmoj këtë

  Nëse nuk keni nevojë për një hua
  Kështu që tregojini familjes dhe miqve tuaj
  falemnderit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas